Nieuwe Website

Met gepaste trots presenteert Elektrotechnisch Buro Van Keulen BV haar nieuwe website. De site heeft een modernere uitstraling gekregen en bevat meer inhoudelijke en project gerelateerde informatie.

Begin 2014 heeft ETB van Keulen het besluit genomen om een nieuwe site te ontwikkelen en te gaan vullen. Dit besluit kwam uiteraard niet uit de lucht vallen, maar was noodzakelijk omdat de op dat moment actuele website lang niet meer was onderhouden en er daarvoor ook teveel beperkingen op zaten.

Er is gekozen om de site op een professionele manier in te richten, waarbij niet alleen de lay-out is veranderd maar ook veel nieuwe inhoud is geschreven. De site zal regelmatig up-to-date worden gehouden met nieuwe innovaties, nieuw aangenomen werk en uiteraard afgeronde projecten.

Naast de site heeft ETB van Keulen ook al een zogenaamd social media account, Twitter. Voor Facebook en LinkedIn zoeken we nog een enthousiasteling die het leuk vindt om de accounts bij te houden. Maar we nodigen iedereen dan ook van harte uit om deze pagina’s alvast te volgen, en eventueel de berichten te retweeten.

Twitter: @ETBvankeulen

Veel plezier met het bekijken van de site!

www.etbvankeulen.nl