Onze kennis nog meer ONS maken. Dat is één van onze doelen die we de afgelopen tijd gesteld hebben. Daarom gaan we nog meer investeren in de toekomst van onze leerlingen.
Na maanden voorbereiding kunnen we met trots zeggen dat we mooie programma’s in elkaar hebben gezet! We zijn nu nog volop met de voorbereidingen van ONS praktijklokaal bezig om per 1 september dan écht te gaan starten met ONS.

 

ONS, wat staat voor “Ontwikkelen Naar Specialist”, is een programma dat alle leerlingen bij ons gaan volgen. Zoals iedereen waarschijnlijk wel is opgevallen, is de bouw op dit moment superdruk. Om al onze leerlingen goed, en zelfs beter, te kunnen blijven begeleiden, zijn we gestart met de plannen voor ONS. Ze krijgen extra praktijklessen, gegeven door zeer ervaren praktijkmensen, waarin alle facetten van het vak naar voren zullen komen. Natuurlijk krijgen ze dagelijks begeleiding van onze leermeesters op de werkvloer, dit gaat ook zeker zo blijven.

 

Vanaf aankomend schooljaar krijgen ze bij ONS deze extra aandacht. Om ze zo nog beter voor te bereiden op de dagelijkse werkzaamheden in de praktijk, de examens en natuurlijk om ze nog meer kennis te geven van ons mooie vak! We kunnen niet wachten om te starten en aan jullie de mooie resultaten van ons nieuwe praktijklokaal te laten zien.

 

Houd onze webiste en ook je socials goed in de gaten voor meer over ONS!