Monteur

Heb jij een passie voor de elektrotechniek en sta je open voor een verfrissende nieuwe baan? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Hieronder lees je wat jij van ons kan verwachten en wat wij van jou verwachten als monteur bij ‘Ons ETB van Keulen’. Vind je het spannend om over te stappen van baan? Dat snappen wij volledig! We gaan dan ook graag het gesprek met je aan en willen je met plezier rondleiden door ons familiebedrijf en onze mooie projecten laten zien. Hoe gaaf zou het zijn om onze passie samen te kunnen delen?!

Wie zijn wij?

Kies jij deze gave baan? Dan ga je aan de slag bij ons mooie familiebedrijf. We zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en ons werkgebied is maximaal een uur rondom Nuenen. 80% van onze werkzaamheden vinden in regio groot Eindhoven plaats. Bij ETB van Keulen kan je rekenen op een prettige werkomgeving waar collega’s in nauw teamverband met elkaar samenwerken. Die fijne sfeer maakt dat we ouderwets voor elkaar klaar staan. De niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit zorgt ervoor dat er hard gewerkt wordt, zodat er tussentijds ook ruimte is voor een feestje. Zet die vrijdagmiddagborrel, kerstborrel, personeelsfeestje en de bouwvak-BBQ maar vast in je agenda, want die wil je zeker niet missen! De betrokkenheid van jouw werkgever merk je ook terug in het feit dat je alles kunt bespreken. In overleg is bij ons dan ook veel mogelijk.

Wat doen wij?

  • Particuliere woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Domotica / gebouwbeheerssystemen
  • Beveiligingsinstallaties
  • Airconditioninginstallaties
  • Intercom –data/netwerkbekabelingen

We nemen jou graag op in onze familie! Onze contracten zijn in principe altijd 40 uur, maar wil je bijvoorbeeld toch graag die ene papa of mama dag? Dan gaan we graag samen om de tafel zitten om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wil je doorgroeien binnen ons bedrijf? Dan staan wij klaar om voor jou een eigen POP (Persoonlijk Ontwikkelings Plan) te maken en je daar uiteraard in te begeleiden. Hier lees je meer over ons bedrijf!

Wat ga jij doen als monteur?

Wij houden ons bij ETB van Keulen bezig met elektrotechnische oplossingen en domotica toepassingen voor klanten in de nabije regio. Jij gaat met jouw vaste buddy naar onze projecten en gaat hier installatie, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van installaties uitvoeren. Je stemt de werkzaamheden en eventuele afwijkingen af met je leidinggevende. Je blijft de benodigde vakkennis bijhouden door middel van toolboxmeetings en eventuele cursussen die je graag wil volgen. Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent flexibel, je hebt gevoel voor details, bent kwaliteitsgericht en wil graag samenwerken met collega’s. Ook verwachten we dat je goed en klantvriendelijk communiceert met onze klanten. Kortom een uitdagende baan met veel eigen inbreng! Volg ons ook op onze social media kanalen, daar zijn o.a. video’s te vinden die sfeerimpressies geven van ‘Ons ETB’ van Keulen! Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok!

Heb je interesse in deze baan bij ‘Ons ETB van Keulen’? Neem dan contact op! Mailen kan naar werkenbij@etbvankeulen.nl of bel naar 040 – 290 71 50 en vraag naar onze Diede! Heb je toch nog vragen over deze vacature? Bel of mail dan gerust voor meer informatie. Wie weet tot snel!