Monteur

Heb jij passie voor de elektrotechniek? En sta je open voor een verfrissende nieuwe baan? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Hieronder lees je wat jij van ons kan verwachten, en wat wij van jou verwachten als monteur bij “Ons ETB van Keulen”. Vind je het spannend om over te stappen van baan? Dat snappen wij volledig, we gaan dan ook graag het gesprek met je aan en willen je graag rondleiden door ons familiebedrijf en onze mooie projecten laten zien. Hoe gaaf zou het zijn om onze passie samen te kunnen delen?!

Wat ga jij doen als Monteur?
Wij houden ons bezig met elektrotechnische oplossingen en domotica toepassingen voor klanten in de nabije regio. Jij gaat met jouw vaste buddy naar onze projecten en gaat hier installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van installaties uitvoeren. Je stemt de werkzaamheden en eventuele afwijkingen af met je leidinggevende. Je blijft de benodigde vakkennis bijhouden door middel van toolboxmeetings en eventuele cursussen die je graag wil volgen. Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent flexibel, je hebt gevoel voor details, kwaliteitsgericht en wil graag samenwerken met collega’s. Ook verwachten we dat je goed en klantvriendelijk communiceert met onze klanten. Je kan goed coachen, hebt een organiserend vermogen, bent financieel bewust en hebt een analytisch vermogen. Je hebt al enige ervaring in ons vakgebied.

Wie zijn wij?
Kies jij deze gave baan? Dan ga je aan de slag bij ons mooie familiebedrijf, we zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en ons werkgebied is maximaal een uur rondom Nuenen maar 80% van onze werkzaamheden vinden in regio groot Eindhoven plaats. Bij ons kan je rekenen op een prettige werkomgeving waar collega’s in nauw teamverband met elkaar samenwerken. Die fijne sfeer maakt dat we ouderwets voor elkaar klaar staan. De niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit maakt dat er hard gewerkt wordt zodat er tussentijds ook ruimte is voor een feestje. Zet die vrijdagmiddagborrel, kerstborrel, personeelsfeestje en de bouwvak-BBQ maar vast in je agenda, want die wil je zeker niet missen! De betrokkenheid van jouw werkgever merk je ook terug in het feit dat je alles kunt bespreken. In overleg is bij ons dan ook veel mogelijk.

Wat doen wij?

  • Particuliere woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Domotica villabouw/ gebouwbeheerssystemen
  • Beveiligingsinstallaties
  • Airconditioninginstallaties
  • Intercom –data/netwerkbekabelingen

We nemen jou graag op in onze familie!
Onze contracten zijn in principe altijd 40 uur, wil je bijvoorbeeld toch graag die ene papa of mama dag? Dan gaan we graag samen om de tafel om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wil je doorgroeien binnen ons bedrijf? Dan staan wij klaar om voor jou een eigen POP (Persoonlijk ontwikkelingsplan) te maken, en je daar uiteraard in te begeleiden.

Volg ons ook op onze social media kanalen
daar zijn o.a. video’s te vinden die sfeerimpressies geven van Ons ETB van Keulen!