Sponsoring

Wij van ons ETB van Keulen zien sponsoring als tweerichtingsverkeer; een samenwerking waarin beide partijen een bijdrage leveren om de gezamenlijk overeengekomen doelen te realiseren. Een goede samenwerking kan immers van grote meerwaarde zijn voor beide partijen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de sponsoring welke wij doen van initiatieven uit onze regio is. Door techniek-, sport- en sociaal cultureel gerelateerde projecten te ondersteunen proberen wij, als familiebedrijf, een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren. Wij vinden het van groot belang dat het initiatief past bij de kernwaarden en cultuur van ons bedrijf.

Sport

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan sport, omdat dit zorgt voor samenwerking en saamhorigheid. Daarnaast is sport een leuke en mooie manier om te werken aan je gezondheid. Wij geloven dat onze maatschappij gebaat is bij een sportieve en vitale samenleving.

Wij zijn mede-hoofdsponsor van de voetbalvereniging bij ons in de regio RKVV Nederwetten en sponsor van de beste rolstoeltennisser Niels Vink – Niels on Wheels.

Ook zijn wij vertegenwoordigd als sponsor bij Tennisvereniging Goudhoek in Gerwen.

Foodtruck

Naast een sportieve ondersteuning vinden wij ontspanning op zijn tijd ook erg belangrijk. Wij zijn de eigenaar van een eigen foodtruck! Deze zullen we inzetten voor o.a. onze eigen vrijmibo maar denk ook aan andere speciale gelegenheden.

Onze foodtruck willen wij ook uitlenen aan leuke initiatieven bij ons in de regio. Zoek je een sponsor en zou jij die gave foodtruck van ons willen lenen voor jouw event? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.