ETB van Keulen uw belevingsinstallateur

ETB Van Keulen weet elektrotechniek te vertalen in slimme oplossingen die het verschil maken in uw omgeving. Technisch inzicht en een sterk gevoel voor de behoeften van mensen vormen de ingrediënten voor onze vernieuwende concepten; uw wensen vormen het uitgangspunt. Wij zijn een toonaangevende partner in elektrotechnische installaties in de meest ruime zin van het woord. Met onze kennis van elektrotechniek en domotica – ook wel het intelligente wonen en werken genoemd – verzorgen wij installaties van ontwerp tot aanleg en onderhoud.

ETB Van Keulen bestaat al ruim negentig jaar. Wat ooit begon met het plaatsen van eenvoudige gloeilampen, is nu uitgegroeid tot een dynamische onderneming die vooroploopt in elektrotechniek en domotica. De wensen en behoeften van de eindgebruiker komen steeds meer centraal te staan; maatwerk is een must. Dankzij onze technische kennis en ervaring kunnen wij uitstekend inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Het mooie van onze domotica-oplossingen is dat zij een aanzienlijke meerwaarde met zich meebrengen voor de gebruikers. Of het nu in de privésfeer is of in een zakelijke omgeving: door het maken van de juiste verbindingen geniet u van meer comfort, luxe, efficiëntie en een veiliger gevoel in uw woon- en werkomgeving.

Middels deze website gunnen wij u een kijkje in de innovatieve ‘Van Keulen-keuken’ en maakt u kennis met onze mogelijkheden op het gebied van elektrotechniek en domotica. Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan staan wij altijd open voor een persoonlijke kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Remko van Keulen en de rest van ONS team.