Vlogs

Een veilig video intercom systeem voor de bewoners van Arcadia te Nuenen

Ons ETB van Keulen heeft onlangs een door Elbo Technology B.V. geleverd video intercom systeem gemonteerd met een doorkoppeling naar de mobiele telefoon van de bewoners.
15 november 2021/door Jessica

NEN Keuringen een steeds zwaardere voorwaarde bij uw verzekering

De 3140 bevat voorschriften voor het veilig gebruik en periodiek keuren van uw elektro technische installatie alsmede uw elektrische apparatuur.
De Arbowet zegt immers dat u verantwoordelijk bent voor een veilige werkplek voor uw medewerkers.
14 oktober 2021/door Jessica

De werkzaamheden van onze jongens bij de Paast in Meijel

In opdracht van de woningcorporatie Antares uit Tegelen zijn we alweer aan onze 4de opdracht rondom Zorgcentrum Sint Jozef Wonen & Zorg bezig.
16 september 2021/door Jessica

Dierenopvangcentrum Eindhoven met duurzame licht oplossingen.

De start van de bouwwerkzaamheden van het dierenopvangcentrum Eindhoven zijn een feit! Wat trots zijn wij dat de E-installatie door ons verzorgd mag worden. In opdracht van de Bouwcombinatie (familie bouwbedrijven) Van Rijswijck & Houta Bouw v.o.f.
19 juli 2021/door Jessica

Project Hoofdgebouw Qurios Gulpen

Midden in de bosrijke heuvels van Zuid-Limburg zijn wij in opdracht van Ten Brinke Zuid de laatste puntjes op de i aan het zetten van onze werkzaamheden in het hoofdgebouw van het splinternieuwe vakantiepark Qurios Gulpen.
15 juni 2021/door Jessica

De ultieme carwash beleving met duurzame oplossingen door ons ETB van Keulen bij Washin7

Op de allernieuwste locatie van Washin7 aan de Kanaaldijk te Eindhoven is een mooie nieuwe autowasstraat gerealiseerd met duurzame oplossingen in elektra zoals o.a. zonnepanelen, LED verlichting, RGB LED verlichting maar ook het waterverbruik waarbij 90% van het water hergebruikt wordt.
17 mei 2021/door Jessica

166 huurappartementen duurzaam geïnstalleerd in voormalig Philips kantoorpand VS

19 april 2021/door Jessica

Sioux Technologies blijft in beweging en timmert hard aan de weg.

"We bring High-Tech to Life", met deze oneliner is het glashelder waar Sioux Technologies voor staat.
Hier mogen wij van ETB van Keulen aan meewerken, de rivalisering van Esp 420, het voormalige pand van Verschuren Interieurbouw.
18 maart 2021/door Jessica

EHBS Eerste Hulp Bij Storingen

Onze Gerard legt in deze vlog uit hoe je en aardlekstoring kunt vinden. Zodat je deze misschien wel helemaal zelf kan oplossen.
18 februari 2021/door Jessica

I-team World Inspiration & Logistical Center op Flight Forum Eindhoven

BREEAM-NL outstanding voor 17.000 m2 kantoor-bedrijfsruimte betekend optimaal gebruik van natuurlijke energiebronnen van zon, aarde, lucht en water. Dus meer dan 85 % aan punten. In opdracht van Kero vastgoed en I-team Global samen met aannemersbedrijf Drijvers en B&R Technisch beheer dit prachtige gebouw (Black Forum) aan het realiseren.
14 januari 2021/door Jessica

Warme groet van ons ETB van Keulen

Ondanks dat het dit jaar allemaal een beetje anders dan anders is, willen wij u namens alle medewerkers van ETB van Keulen danken voor het vertrouwen in ons en hele fijne warme feestdagen toewensen! Zorg goed voor elkaar, en blijf veilig.
17 december 2020/door Jessica

Wat u over LED verlichting móet weten!

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een Energie-index van 1,3 of beter. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken.
19 november 2020/door Jessica
Toon meer