Op de Collseweg in Nuenen is het hoofdkantoor van de BanGroep gevestigd. Het pand dat jarenlang fungeerde als kantoor voor BanBouw, wordt inmiddels gebruikt als thuisbasis voor diverse entiteiten van de bouw- en vastgoed groep. Hierdoor barst het kantoor uit zijn jasje!

Het hoofdkantoor van de BanGroep, waar ook Arcon houtconstructies deel van uit maakt, wordt uitgebreid met 600 m² aan kantoorruimte en een nieuwe corridor bovenop de bestaande gang. De nieuwbouw wordt opgebouwd uit een gelamineerde houten constructie met CLT-vloeren en wanden. Deze constructie blijft in het zicht en het interieur krijgt een ‘industriële look’ met veel glas. Vanwege de complete uitvoering in houtbouw, wordt de aanbouw niet alleen het nieuwe kantoor van (onder andere) Arcon houtconstructies maar óók het visitekaartje.

Naast de nieuwbouw wordt ook een bestaande vleugel van onderhoudslabel Fixxed onder handen genomen, met onder andere een nieuwe gevel, nieuwe vloer en glazen puien. Verder wordt ook de binnentuin opnieuw aangepakt, met een heerlijke lunchplek voor collega’s.

De start van de verbouwing vindt medio oktober plaats en naar verwachting kunnen de nieuwe kantoren in Q1 van 2022 in gebruik worden genomen. Wij van ETB van Keulen mogen de gehele elektrotechnische installatie verzorgen.