Weer een mooie opdracht in “the pocket” in het zuiden van ons land. Namelijk in Gulpen (Limburg). Gulpen is met zijn rijke geschiedenis een opvallende provincie in Nederland. Met prachtige heuvelachtige landschappen, veel groen en eindeloos mooie natuur is het de perfecte omgeving om helemaal tot rust te komen.

In deze bourgondische omgeving ontwikkelt Qurios een gloednieuw vakantiepark, voorheen bekend als Bungalowpark Euverem. Een resort gerealiseerd dat letterlijk opgaat in de omgeving. In de ontwikkeling van het concept voor Qurios Gulpen is diepgravend onderzoek gedaan naar de Qurios Loci: de ziel van de omgeving. Belangrijke thema’s uit de omgeving worden verwerkt in de inrichting van het park en het ontwerp van de cottages.

Eigenaar Qurios, die Bungalowpark Euverem in het voorjaar van 2018 kocht van de vorige eigenaar Vakantievreugd, heeft ervoor gekozen met een nieuwe formule een nieuwe weg in te slaan, zo lichtte CEO Jeroen Postma van eigenaar Qurios toe.

Share the simple things in life’ luidt de slogan van Qurios. Het genieten van de kleine dingen in het leven is als een rode draad door het concept van Qurios geweven: geen subtropisch zwembad, chique restaurants of recreatieprogramma waarin alleen geknutseld wordt, maar sterrenkijkers en vergrootglazen om de natuur te ontdekken en ‘gewoon’ een gezellige brasserie en kookworkshops voor de kleinste bezoekers.Qurios heeft parken op een aantal A-locaties in Nederland. Vooralsnog bevinden deze locaties zich allemaal aan de kust. Gulpen wordt het eerste park in een groene omgeving.

Wij van ETB van Keulen zijn erg trots dat wij voor dit mooie project de gehele elektrotechnische installatie voor het hoofdgebouw mogen verzorgen.