Verbouwing Bijna Thuis Huis Latesteyn – Nuenen

Het heeft even geduurd en er waren wat tegenslagen met betrekking tot vergunningen, vernieling en het niet vinden van vleermuizen. Maar geduld wordt beloond. Vanaf week 41 gaat er eindelijk gestart worden met de verbouwing van Bijna Thuis Huis Latesteyn in Nuenen. Dit huis is ontworpen door architect Anne-Marie Pors en zal in het eerste kwartaal van 2019 worden opgeleverd.

Vergunningsperikelen, de aanwezigheid van vleermuizen die maar niet gevonden werden, inbraak en vernielingen. Het heeft wat betreft de voorbereidingen op de verbouwing van het Bijna Thuis Huis niet echt mee gezeten. Maar vanaf maandag 8 oktober zal de verbouwing van start gaan. De werkzaamheden zullen ongeveer 5 tot 6 maanden in beslag nemen en het is de bedoeling dat het vernieuwde huis in april 2019 volledig operationeel zal zijn.

Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’ biedt een liefdevolle en warme omgeving aan terminaal zieke personen wanneer behandeling in het ziekenhuis niet meer nodig is of wanneer het thuis niet langer gaat. In het huis wordt “kwaliteit van leven toegevoegd aan de kostbare tijd die rest”. Voor meer informatie over het Bijna Thuis Huis kunt u kijken op www.bijnathuishuisnuenen.nl

ETB van Keulen verzorgd voor deze de gehele elektrotechnische installatie.