Villa Berlaer Helmond

Een schitterende villa met zes zeer ruime luxueuze appartementen met veel daglichtinval en royale buitenruimten. Deze bijzondere combinatie van groot en klein zie je zelden. Maar ú kunt er wonen. Op een weldadig groene toplocatie in Helmond. Villa Berlaer is echt uniek!

Complete luxe en ontzorging

De appartementen in Villa Berlaer bieden u de luxe van een villa en het comfort en veiligheid van een appartement. Alle zes appartementen zijn levensloopbestendig, hebben een enorm woonoppervlak, veel raampartijen, verschillende openslaande terrasdeuren en twee royale terrassen/balkons, waarvan een gedeelte overdekt. De appartementen zijn onderhoudsarm en van de modernste opties voorzien. Ook de afwerking is van het hoogste niveau.
Hierop heeft u veel invloed. Zo zijn stelposten in de V.O.N.-prijs inbegrepen voor onder andere keukeninrichting, sanitair en tegelwerk, vloerenafwerking
en vloerplinten. De wanden en plafonds zijn voorzien van glad pleister- en sauswerk. U kunt de stelposten binnen de technische voorwaarden helemaal naar uw eigen wens invullen.

Uw wensen worden door ons uitgevoerd, waardoor u volledig wordt ontzorgd. Uw nieuwe appartement in Villa Berlaer is dus een totaalpakket. Instapklaar. U hoeft alleen maar te verhuizen.

Prachtige ligging

Villa Berlaer ligt in het gebied De Groene Loper in de nieuwe villawijk Berlaer aan de noordelijke entree van de stad. Berlaer is werkelijk een van de mooiste woongebieden in Helmond. Een rustige, ruim opgezette woonomgeving met indrukwekkende villa’s, natuurlijke watergangen en weelderig groen. Fraai gelegen tussen de Zuid-Willemsvaart, de Helmondse Golfclub ‘Overbrug’ en de statige Aarle-Rixtelseweg. Een zeer exclusief decor, met alle moderne stedelijke voorzieningen dichtbij.

Wij van ETB van Keulen zijn kei trots dat wij voor dit project de elektrotechnische installatie mogen verzorgen. Houtabouw bedankt voor het vertrouwen!

Hieronder nog enkele foto’s van dit werkelijk prachtige project.