Comfortabel wonen

Als het gaat om comfortabel en zorgeloos wonen in en om het huis, is Elektrotechnisch Buro Van Keulen uw aangewezen partner. De experts van ETB Van Keulen denken graag met u mee en weten uw wensen en ideeën op creatieve wijze te vertalen naar een elektrotechnisch concept op maat. Of het nu gaat om een elektrische huisinstallatie, verlichting, inbraakbeveiliging, datanetwerk of brandmeldsysteem. ETB Van Keulen ontwerpt, installeert en onderhoudt vrijwel alle denkbare elektrotechnische en aanverwante installaties. Dankzij de automatisering van uw installaties profiteert u van bedieningsgemak, flexibiliteit en veiligheid.

Sfeervolle verlichting

Ook als het aankomt op verlichting – de meest sfeerbepalende factor in en om uw huis – denkt ETB Van Keulen met u mee. Samen met u en een eventuele architect stelt ETB Van Keulen een merkonafhankelijk, efficiënt lichtplan op dat garant staat voor de door u gewenste uitstraling. Belangrijke aspecten, zoals (brand)veiligheid, energiebesparing en onderhoudsgemak, worden in het plan meegenomen. Zo heeft ETB Van Keulen al menige woning en kantoorruimte van sfeervolle verlichting voorzien: wandverlichting, inbouwverlichting, tuinverlichting, enzovoort. Uiteraard is het bedrijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld LED-verlichting.

Zorgeloos wonen

Niets is zo belangrijk als het gevoel van veiligheid in eigen huis. Helaas is dat in onze huidige samenleving niet altijd meer vanzelfsprekend. Daarom biedt ETB Van Keulen uiteenlopende oplossingen die bijdragen aan de veiligheid in en om uw huis: installaties voor inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking en een eventueel brandmeld- en ontruimingssysteem. Ook domotica kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid en het woongenot.

Domotica bedieningspaneel