Comfortabel wonen

Als het gaat om comfortabel en zorgeloos wonen in en om het huis, is Elektrotechnisch Buro Van Keulen jouw aangewezen partner. De experts van ETB Van Keulen denken graag met je mee en weten jouw wensen en ideeën op creatieve wijze te vertalen naar een elektrotechnisch concept op maat. Of het nu gaat om een elektrische huisinstallatie, verlichting, inbraakbeveiliging, datanetwerk of brandmeldsysteem: ETB Van Keulen ontwerpt, installeert en onderhoudt vrijwel alle denkbare elektrotechnische en aanverwante installaties. Dankzij de automatisering van jouw installaties profiteer je van bedieningsgemak, flexibiliteit en veiligheid.

Sfeervolle verlichting

Ook als het aankomt op verlichting – de meest sfeerbepalende factor in en om jouw huis – denkt ETB Van Keulen met je mee. Samen met jou en een eventuele architect stelt ETB Van Keulen een merkonafhankelijk, efficiënt lichtplan op dat garant staat voor de door jou gewenste uitstraling. Belangrijke aspecten, zoals (brand)veiligheid, energiebesparing en onderhoudsgemak, worden in het plan meegenomen. Zo heeft ETB Van Keulen al menige woning en kantoorruimte van sfeervolle verlichting voorzien: wandverlichting, inbouwverlichting, tuinverlichting, enzovoort. Uiteraard is het bedrijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld LED-verlichting.

Zorgeloos wonen

Niets is zo belangrijk als het gevoel van veiligheid in eigen huis. Helaas is dat in onze huidige samenleving niet altijd meer vanzelfsprekend. Daarom biedt ETB Van Keulen uiteenlopende oplossingen die bijdragen aan de veiligheid in en om jouw huis: installaties voor inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking en een eventueel brandmeld- en ontruimingssysteem. Ook domotica kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid en het woongenot.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van woningbouw? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Domotica bedieningspaneel