Animali poortgebouw in ere hersteld

Een stukje historie van dierenpark Animali is teruggekeerd in Eindhoven. Het voormalige vogel- en dierenpark sloot haar deuren in 1994, waarna het geheel in verval raakte. Na de eerdere bouw van zestien luxe villa’s tussen de bestaande monumentale bomen, keren de warme herinneringen en nostalgische gevoelens naar het voormalige dierenpark weer terug met de restauratie van het poortgebouw.

Vol overgave knaagde de tand des tijds aan het oude poortgebouw van het dierenpark. Inmiddels is het oude rieten dak is vervangen en de met graffiti bekladde witte verf is van het gebouw geveegd, waardoor de contouren van de oude letters van Animali weer zichtbaar worden. Het voormalige poortgebouw is in ere hersteld en vormt nu de entree naar kleine, transparante kantoorruimte. Ook de kenmerkende blauwe vogel heeft weer een plekje gekregen bovenop de bekende bal. Een stukje herstelde historie in de Roostenlaan.

Wij zijn erg trots dat wij voor dit project i.s.m. Pauwert Architectuur en Kero Vastgoed de complete elektrotechnische installatie hebben mogen verzorgen.