Opening nieuwe locatie Mikrocentrum

Vrijdag 1 februari is de nieuwe locatie van Mikrocentrum officieel geopend. Het modern ingerichte pand met ontvangstbalie in huisstijlkleur, open atrium en opvallende verlichting is een ware blikvanger geworden voor cursisten, docenten, deelnemers aan thema– en netwerkbijeenkomsten en ruim 50 medewerkers.

Wij hebben samen met Aldenhoven interieurwerken uit Nuenen de installatie verzorgd van de door Cleary op maat geleverde ledverlichting. De balie, een blikvanger bij binnenkomst, is voorzien van acrylaatletters met back lit verlichting. De kleuren van de letters komen overeen met de balie, wat zorgt voor een prachtige uitstraling. Het interieur is ontworpen door STRK uit Nuenen.

Sta je bij de balie dan valt het plafond, dat speels is voorzien van warm witte ledlijnen, gelijk op. Dit draagt bij aan het warme gevoel dat overal in het pand voelbaar is.  Dit bijzondere plafond zie je ook weer terug op de eerste en tweede verdieping.

In de grote ontvangstruimte zijn pilaren voorzien van op maat gemaakte RGB Neonflex strips. De verlichting maakt de ruimte speelser omdat met kleur een andere sfeer kan worden gecreëerd.