Nieuwbouw woonzorgcentrum Savant van Lenthof in Nuenen

In het hart van Nuenen verrijst in 2016 een geheel nieuw, royaal woonzorgcentrum voor mensen met dementie. De nieuwe locatie in de Kerkstraat krijgt de naam Savant van Lenthof. Het modern gebouw heeft 30 appartementen, verschillende gemeenschappelijke ruimtes en een fraaie tuin. Woonzorgcentrum Savant van Lenthof biedt mensen met dementie vanaf medio 2017 maximale bewegingsvrijheid binnen een beschermde leefomgeving. Het wordt een thuis dat geborgen en vertrouwd voelt. En waar professionele zorg aanwezig is. 

Woonzorgcentrum Savant van Lenthof wordt ingericht volgens de nieuwste inzichten. Bewoners huren een appartement met een woonomgeving die past bij de huidige, maar ook toekomstige situatie. Nieuwe bewoners wonen namelijk zelfstandig, maar met 24 uur per dag deskundige zorg in de nabijheid.

Alle voorzieningen aanwezig
Om de nieuwe bewoners van Savant de Lenthof van alle gemakken te laten voorzien is gekozen voor een samenwerking met ETB van Keulen. Wij zorgen voor de elektrotechnische installatie binnen dit nieuw te bouwen complex. Ook leveren wij de verlichtingsarmaturen en netwerkinfrastructuur (data-bekabeling). Het gebouw wordt daarnaast voorzien van PV-installatie, ofwel zonnepanelen, om de energierekening te kunnen beperken. En uiteraard voorzien wij het hele gebouw van brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

De bouwstart vindt plaats na de bouwvak 2016 en oplevering in de zomer van 2017.