Realisatie woningen Kerkstraat Beek en Donk

Aan de Kerkstraat 22 in Beek en Donk waar nu café ‘De Tapperij’ is gevestigd worden 6 duurzame energiezuinige appartementen ontwikkeld.

In opdracht van de aannemer Schepers Vastgoed mogen wij de gehele elektrotechnische installatie verzorgen voor dit mooie project. Het bestaande café wordt gesloopt en er worden twee bouwvolumes van twee lagen met een afgeknotte kap-verdieping gebouwd. De twee bouwvolumes zijn aan elkaar gekoppeld door middel van iets terugliggend bouwdeel met daarin de hoofdingang en de entreehal met de trap en de lift. In twee platte aanbouwen worden tegen het linker bouwvolume een keuken met berging, en tegen het rechter bouwvolume 5 bergingen en een containerruimte ondergebracht. Er wordt op eigen terrein voor elk appartement een parkeerplaats gerealiseerd aan de voorzijde van het perceel.

De twee begane grond appartementen hebben privé buitenruimten aan de voor/zijgevel en achtergevel van hun appartement. De vier appartementen op de verdiepingen krijgen een buitenruimte in de vorm van een balkon aan de voorzijde (straatzijde). Op het achter terrein van het complex wordt een gezamenlijke tuin aangelegd die bereikbaar is vanuit de entreehal. Om de tuin komt een groene erfafscheiding in de vorm van bijvoorbeeld leilinden.

De vormgeving, detaillering, kleur- en materiaalgebruik van het gebouw zullen worden uitgewerkt in een stijl die past in de dorpse omgeving. Aan de voorgevels zijn twee erkers toegevoegd die de bebouwing een traditioneel dorps karakter geven. Het metselwerk, dakpannen en kozijnen worden uitgevoerd in bescheiden kleuren.

Deze woningen komen binnenkort in de verkoop!

Voor meer informatie kijk op: www.wonenindetapperij.nl of neem bij interesse contact op met Van Santvoort Makelaars via: nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl of neem telefonisch contact op via: 040 269 25 30