Donderdag 29 september ruilt Gerard van Keulen zijn iPad/computer in voor een hamer en spijkers. Hij gaat voor de tweede keer een steentje bijdragen aan het bouwen van huizen voor de allerarmsten gezinnen. Ditmaal is Gerard aan het werk in Nicaragua, bij de allerarmste families in El Cóporo.

Samen met de lokale bevolking en stichting HomePlan worden eenvoudige en veilige huizen gebouwd voor gezinnen die het heel hard nodig hebben. Een huis is daarbij niet alleen het doel, het is een middel om de verdere ontwikkeling van het gezin en de bevolking mogelijk te maken.

“Ik ben blij dat ik hier een bijdrage aan kan leveren”, aldus Gerard. “De eerste keer dat ik meeging met HomePlan was een unieke ervaring, deze keer zal het zeker niet anders zijn!”

Wil jij ook helpen?

Ook jij kunt als je dat wilt, een actieve bijdrage leveren aan de bestrijding van armoede. Bijvoorbeeld in de vorm van een donatie of door mee te gaan op bouwreis. Het zou fantastisch zijn, als ik HomePlan een extra cheque, een extra huis kan overhandigen, zodat er nog meer arme gezinnen in de wereld geholpen kunnen worden.

Wil je meer weten of doneren? Neem dan contact met mij op.

Voor meer info kun je kijken op http://www.homeplan.nl/Pak-een-hamer-en-bouw-mee/.