Elektrotechnisch buro van Keulen B.V. heeft een eigen Service & Onderhoud afdeling, welke 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Bent u geen vaste kant maar heeft u wel een storing tussen 7:30 uur en 16:30 uur, dan kunt u ook op ons rekenen.

“Onze Service & Onderhoud afdeling zorgt ervoor dat alles naar behoren blijft functioneren”

De installaties zijn steeds uitgebreider en het aantal voorschriften groeit alleen maar. De installatiebranche krijgt steeds meer te maken met wet- en regelgeving. Milieu en klimaat zijn belangrijke aspecten waardoor de wet- en regelgeving de laatste jaren steeds verder aangescherpt en uitgewerkt is. Hierdoor worden er steeds hogere eisen aan de installatie gesteld en steeds meer specialisme verwacht, zeker ook met het oog op controle en onderhoud van een installatie, waardoor het onderhoud van de installatie door bedrijven en particulieren steeds vaker uit handen gegeven wordt.

Elektrotechnisch buro van Keulen B.V. is op de hoogte van deze wet- en regelgeving en heeft hiervoor ook de nodige certificeringen. Wij hebben de mensen in dienst die op de hoogte zijn van alle voorschriften en regelgeving, waardoor wij het totaalonderhoud kunnen bieden.