ETB van Keulen; het verleden en de toekomst.

Vlog

Even een andere vlog dan dat u van ons gewend bent, een kijkje in onze vernieuwde organisatie.

Aangepaste vlog i.v.m. het Coronavirus

Vlog

ETB van Keulen steekt u een hart onder de riem!

Graag hadden wij u een vlog getoond met één van onze mooie projecten. Maar met alles wat er in de wereld aan de hand is vinden wij dit niet gepast. Daarom deze aangepaste vlog.

Sioux Campus breidt uit met productie capaciteit

Vlog

ETB van Keulen verzorgd de elektrotechnische installatie met een vermogen van 1750 KVA ten behoeve van Sioux Assembly B.V.

46 royale woningen kasteeltuinen Geldrop

Vlog

ETB van Keulen is op dit moment in opdracht van Houta-Bouw B.V. de elektrotechnische installatie aan het installeren voor de 46 royale woningen in Geldrop.

Gerard stelt de nieuwe generatie voor !

Vlog

Gerard van Keulen wil u graag voorstellen aan zijn kinderen, Ramon & Remko. Ramon, de oudste zoon, zal zelfstandig De Win Installatiegroep voortzetten als directeur/eigenaar.
De jongste zoon, Remko, zal de algemene leiding van ETB van Keulen op zich nemen.

KNX-Domotica installatie in de particuliere bouw

Vlog

ETB van Keulen is onder andere op dit moment druk bezig met 3 hele mooie particuliere bouwprojecten. Namelijk een herenhuis, 2 dorpswoningen en een bosvilla.

Flexwerkplekken de Lounge uitgerust met Opple Smart Lighting door ETB van Keulen

Vlog

Naast Businessclub de Lounge zijn er nu ook flexwerken van de Lounge in het PSV stadion gevestigd.

De bakkerij van de firma Bakkerij de Vocht komt ruimer in zijn bakkersjasje

Vlog

Uitbreiding bakkerij van de firma Bakkerij de Vocht bij ons op de Huufkes. De E-installatie is bijna zover voor de grote interne verhuizing. Een hele uitdaging voor ons ETB van Keulen omdat de brood en gebak productie gewaarborgd moet blijven.

De laatste elektro technische hand aan Place for Bizz locatie Eindhoven de Hurk

Vlog

Place for Bizz op deze locatie betekend voor ons een mooie elektro technische installatie opdracht, met andere woorden Cat 6 UTP netwerk, LED verlichting en flexibele wandgoot installatie.

Interessante industriële automatiserings opdracht van A. Jansen Recycling t.b.v. uitbreiding Thermische Reinigings Installatie

Vlog

Samen met SaMa-Techniek B.V. uit Bakel is ETB van Keulen druk met het installeren van alle elektrotechnische onderdelen en bekabeling voor de uitbreiding op de TRI met een wasstraat.

Huisautomatisering slimmer installeren met de E-Luc multikabel

Vlog

Enkele jaren geleden heeft ETB van Keulen samen met Eldra de E-Luc multikabel ontworpen. Deze vlog is speciaal bedoelt om de voordelen van de E-Luc multikabel bij onze collega - installateurs onder de aandacht te brengen.

ETB van Keulen met Stichting Homeplan in Zuid – Afrika

Vlog

Verschillende ondernemers uit het Nuenense maken zich in Zuid - Afrika sterk voor de allerarmste onder ons.