Flexwerkplekken de Lounge uitgerust met Opple Smart Lighting door ETB van Keulen

Vlog

Naast Businessclub de Lounge zijn er nu ook flexwerken van de Lounge in het PSV stadion gevestigd.

De bakkerij van de firma Bakkerij de Vocht komt ruimer in zijn bakkersjasje

Vlog

Uitbreiding bakkerij van de firma Bakkerij de Vocht bij ons op de Huufkes. De E-installatie is bijna zover voor de grote interne verhuizing. Een hele uitdaging voor ons ETB van Keulen omdat de brood en gebak productie gewaarborgd moet blijven.

De laatste elektro technische hand aan Place for Bizz locatie Eindhoven de Hurk

Vlog

Place for Bizz op deze locatie betekend voor ons een mooie elektro technische installatie opdracht, met andere woorden Cat 6 UTP netwerk, LED verlichting en flexibele wandgoot installatie.

Interessante industriële automatiserings opdracht van A. Jansen Recycling t.b.v. uitbreiding Thermische Reinigings Installatie

Vlog

Samen met SaMa-Techniek B.V. uit Bakel is ETB van Keulen druk met het installeren van alle elektrotechnische onderdelen en bekabeling voor de uitbreiding op de TRI met een wasstraat.

Huisautomatisering slimmer installeren met de E-Luc multikabel

Vlog

Enkele jaren geleden heeft ETB van Keulen samen met Eldra de E-Luc multikabel ontworpen. Deze vlog is speciaal bedoelt om de voordelen van de E-Luc multikabel bij onze collega - installateurs onder de aandacht te brengen.

ETB van Keulen met Stichting Homeplan in Zuid – Afrika

Vlog

Verschillende ondernemers uit het Nuenense maken zich in Zuid - Afrika sterk voor de allerarmste onder ons.

In het gemeentehuis Geldrop-Mierlo zijn de werkzaamheden in volle gang

Vlog

Samen met Moeskops' Bouwbedrijf en diverse andere onderaannemers wordt de laatste hand gelegd aan een mooi en duurzaam gemeentehuis voor de gemeente Geldrop-Mierlo.

Kijk mee hoe verlichting medebepalend is voor de sfeer en uitstraling bij hét Welness Resort Spa One in Oosterhout

Vlog

Door het toepassen van het KNX protocol zijn wij erin geslaagd om een bedieningsvriendelijke oplossing voor de medewerkers te creëren.

Bij SPA One branden bijna alle lampjes

Vlog

ETB van Keulen is samen met veel verschillende regionale bedrijven de finishing touch aan het realiseren bij het bijzonder mooie wellness-complex Spa One in Oosterhout.

ETB van Keulen is klaar voor 2019 !

Vlog

We kijken samen even terug op een goed 2018 en blikken met trots vooruit op het nieuwe jaar 2019.

Nieuw autobanden distributiecentrum op TrafficPort Venlo

Vlog

Op het TrafficPort terrein in Venlo aan de A67 wordt momenteel hard gewerkt door onze jongens aan de laatste handelingen om begin januari 2019 het splinternieuwe autobanden distributiecentrum met Veko LED verlichting op te leveren.

Ook GS Staalwerken in Gerwen van TL naar LED

Vlog

De TL armaturen welke ik nog samen met Willy Raaijmakers gemonteerd heb ergens in 1978 zijn nu verhangen door mooie Philips Coreline LED armaturen.