Kasteel Gemert. Een magische plek met een eeuwenoude geschiedenis, die teruggaat tot maar liefst 1391. Na 600 jaar herkrijgt Kasteel Gemert zijn voorname positie. Waar exclusief gewoond kan worden met het privilege van high-end services. In de Hoofdburcht komen 9 exclusieve residenties en in de Voorburcht wachten 8 kasteelappartementen.

Naast het unieke en historische karakter van het kasteel, met het prachtige kasteelpark, is er voor de nieuwe bewoners een ongekend palet aan high-end services, gecombineerd met exclusieve faciliteiten zoals een restaurant, spa, wellness en gym. Maar ook hotelfaciliteiten waaronder een butlerservice, housekeeping, roomservice, private dining en nog veel meer aspecten die het leven aanzienlijk veraangenamen.

De projectontwikkelaar is BL Huisvesting van Bas van de Laar en de restauratie aannemer is bouwbedrijf van de Ven uit Veghel.

Wij zijn erg trots dat wij de gehele elektrotechnische installatie mogen verzorgen voor dit unieke project. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.kasteelvangemert.nl

Hieronder ziet u een foto – impressie: