Hulp / Leerling monteur

Zie jij het wel zitten om te komen werken in de Elektrotechniek? Of zoek je een nieuwe stageplek? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Wij begeleiden jou graag tijdens jouw opleiding. Of dat nu een BOL of een BBL opleiding is maakt voor ons niet uit! Hieronder zie je een overzicht wat er precies bij deze functies hoort en wat wij verwachten van jou. Twijfels? Kom gerust een keer kijken bij “Ons ETB van Keulen” om zo onze passie voor elektrotechniek te proeven.

Wat ga jij doen als Hulp / Leerling monteur
Wij houden ons bezig met elektrotechnische oplossingen en domoticatoepassingen voor klanten in de nabije regio. Jij gaat met jouw eigen vaste leidinggevende monteur op pad naar onze projecten. Hij gaat jouw alle technische kneepjes van het vak leren! Na een tijdje kun je al veel monteren en krijg je je eigen klusjes, natuurlijk altijd onder begeleiding van jou leidinggevende monteur waar je ook altijd je terugkoppeling aan geeft. Je leert de benodigde vakkennis, neemt deel aan toolboxmeetings en zorgt voor de orde en netheid op de werkplek. Je bent flexibel, je hebt gevoel voor details, bent kwaliteitsgericht en wil graag samenwerken met collega’s.

Wat verwachten wij van jou?
Dat je een flexibele denkwijze en inzetbaarheid hebt, collegiaal bent en goed en klantvriendelijk communiceert met onze klanten. En dat je goed je best doet op school natuurlijk! Volg je een BBL opleiding? Dan krijg jij de schooldag ook van ons uitbetaald! Wel verwachten wij dan van jou dat je in vakanties en studiedagen bij ons komt werken op deze betaalde schooldag. Met uitzondering van de bouwvakvakantie en kerstvakantie want dan zitten ook wij lekker aan het bier!

Wie zijn wij?
Kies jij deze gave baan? Dan ga je aan de slag bij ons mooie familiebedrijf, we zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en ons werkgebied is maximaal een uur rondom Nuenen maar 80% van onze werkzaamheden vinden in regio groot Eindhoven plaats. Bij ons kan je rekenen op een prettige werkomgeving waar collega’s in nauw teamverband met elkaar samenwerken. Die fijne sfeer maakt dat we ouderwets voor elkaar klaar staan. De niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit maakt dat er hard gewerkt wordt zodat er tussentijds ook ruimte is voor een feestje. Zet die vrijdagmiddagborrel, kerstborrel, personeelsfeestje en de bouwvak-BBQ maar vast in je agenda, want die wil je zeker niet missen! De betrokkenheid van jouw werkgever merk je ook terug in het feit dat je alles kunt bespreken. In overleg is bij ons dan ook veel mogelijk.

Wat doen wij?

  • Particuliere woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Domotica villabouw/ gebouwbeheerssystemen
  • Beveiligingsinstallaties
  • Airconditioninginstallaties
  • Intercom –data/netwerkbekabelingen

We nemen jou graag op in onze familie!
Onze contracten zijn in principe altijd 40 uur, wil je bijvoorbeeld toch graag die ene papa of mama dag? Dan gaan we graag samen om de tafel om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wil je doorgroeien binnen ons bedrijf? Dan staan wij klaar om voor jou een eigen POP (Persoonlijk ontwikkelingsplan) te maken, en je daar uiteraard in te begeleiden.

Volg ons ook op onze social media kanalen
daar zijn o.a. video’s te vinden die sfeerimpressies geven van Ons ETB van Keulen!