Stagiaire Engineering

Zie jij het wel zitten om te komen werken in de Elektrotechniek? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Wij begeleiden jou graag tijdens jouw opleiding. Hieronder zie je een overzicht wat er precies bij deze functie als stagiaire Engineering hoort en wat wij verwachten van jou. Nieuwsgierig? Of misschien nog twijfels? Kom gerust een keer kijken bij “Ons ETB van Keulen” om zo onze passie voor elektrotechniek te proeven. Mail daarvoor naar werkenbij@etbvankeulen.nl

Wat ga jij doen als Stagiaire Engineering?
Wij houden ons bezig met elektrotechnische oplossingen en domotica toepassingen voor klanten. Jij gaat met jouw team verzorgen dat onze monteurs voorruit kunnen op de bouw! Van het verzamelen en verwerken van ontwerpgegevens, de ontwerpen zelf uitwerken, materialen en onderdelen uitkiezen, kostenberekeningen maken, tot de tekenpakketten maken. Zelfs mag je bouwvergaderingen bijwonen! En dit is slechts nog maar een klein deel van wat er bij jouw takenpakket hoort!

Wat verwachten wij van jou?
Dat je een flexibele denkwijze en inzetbaarheid hebt, collegiaal bent en goed en klantvriendelijk communiceert met onze klanten. Ook is het goed voor deze functie als je een technisch inzicht hebt en oog voor detail. En wij verwachten dat je goed je best doet op school natuurlijk ;)!

Wie zijn wij?
Kies jij deze gave baan? Dan ga je aan de slag bij ons mooie familiebedrijf, we zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en ons werkgebied is maximaal een uur rondom Nuenen maar 80% van onze werkzaamheden vinden in regio groot Eindhoven plaats. Bij ons kan je rekenen op een prettige werkomgeving waar collega’s in nauw teamverband met elkaar samenwerken. Die fijne sfeer maakt dat we ouderwets voor elkaar klaar staan. De niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit maakt dat er hard gewerkt wordt zodat er tussentijds ook ruimte is voor een feestje. Zet die vrijdagmiddagborrel, kerstborrel, personeelsfeestje en de bouwvak-BBQ maar vast in je agenda, want die wil je zeker niet missen! De betrokkenheid van jouw werkgever merk je ook terug in het feit dat je alles kunt bespreken. In overleg is bij ons dan ook veel mogelijk.

Wat doen wij?

  • Particuliere woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Domotica villabouw/ gebouwbeheerssystemen
  • Beveiligingsinstallaties
  • Airconditioninginstallaties
  • Intercom –data/netwerkbekabelingen

We nemen jou graag op in onze familie!
Onze contracten zijn in principe altijd 40 uur, wil je bijvoorbeeld toch graag die ene papa of mama dag? Dan gaan we graag samen om de tafel om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wil je doorgroeien binnen ons bedrijf? Dan staan wij klaar om voor jou een eigen POP (Persoonlijk ontwikkelingsplan) te maken, en je daar uiteraard in te begeleiden.

Volg ons ook op onze social media kanalen
daar zijn o.a. video’s te vinden die sfeerimpressies geven van Ons ETB van Keulen!