Stagiaire Engineering

Zie jij het wel zitten om te komen werken in de Elektrotechniek? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Wij begeleiden jou graag tijdens jouw opleiding. Hieronder zie je een overzicht wat er precies bij deze functie als stagiaire Engineering hoort en wat wij verwachten van jou. Nieuwsgierig? Of misschien nog twijfels? Kom gerust een keer kijken bij ‘Ons ETB van Keulen’ om zo onze passie voor elektrotechniek te proeven of neem alvast een kijkje bij onze mooie projecten

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in de elektrotechniek en ons werkgebied is maximaal een uur rondom Nuenen. 80% van onze werkzaamheden vinden in regio groot Eindhoven plaats. Bij ETB van Keulen kan je rekenen op een prettige werkomgeving waar collega’s in nauw teamverband met elkaar samenwerken. Die fijne sfeer maakt dat we ouderwets voor elkaar klaar staan. De niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit zorgt ervoor dat er hard gewerkt wordt, zodat er tussentijds ook ruimte is voor een feestje. Zet die vrijdagmiddagborrel, kerstborrel, personeelsfeestje en de bouwvak-BBQ maar vast in je agenda, want die wil je zeker niet missen! De betrokkenheid van jouw werkgever merk je ook terug in het feit dat je alles kunt bespreken. In overleg is bij ons dan ook veel mogelijk.

Wat doen wij?

  • Particuliere woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Domotica / gebouwbeheerssystemen
  • Beveiligingsinstallaties
  • Airconditioninginstallaties
  • Intercom –data/netwerkbekabelingen

Wat ga jij doen als stagiaire engineering?

Wij houden ons bezig met elektrotechnische oplossingen en domotica toepassingen voor klanten. Jij gaat met jouw team verzorgen dat onze monteurs voorruit kunnen op de bouw! Van het verzamelen en verwerken van ontwerpgegevens, de ontwerpen zelf uitwerken, materialen en onderdelen uitkiezen, kostenberekeningen maken, tot de tekenpakketten maken. Je mag zelfs bouwvergaderingen bijwonen. Dit is slechts nog maar een klein deel van wat er bij jouw takenpakket hoort!

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou dat je een flexibele denkwijze en inzetbaarheid hebt, collegiaal bent en goed en klantvriendelijk communiceert met onze klanten. Ook is het goed voor deze functie als je een technisch inzicht hebt en oog voor detail. Daarnaast verwachten wij dat je goed je best doet op school natuurlijk ;)! Volg ons ook op onze social media kanalen, daar zijn o.a. video’s te vinden die sfeerimpressies geven van ‘Ons ETB’ van Keulen! Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok!

Heb je interesse in deze stageplek bij ‘Ons ETB van Keulen’? Neem dan contact op! Mailen kan naar werkenbij@etbvankeulen.nl of bel naar 040 – 290 71 50 en vraag naar onze Diede! Heb je toch nog vragen over deze vacature? Bel of mail dan gerust voor meer informatie. Wie weet tot snel!