Infrastructuur voor Parkeer Management Systemen

In samenwerking met IP Parking verzorgen wij de gehele infrastructuur voor parkeersystemen en parkeermanagement. Zo realiseren wij momenteel bij de Universiteit Utrecht het complete nieuwe parkeersysteem.

De Universiteit Utrecht is een researchuniversiteit, die al vele grote namen heeft voortgebracht. De zeven faculteiten bestrijken gezamenlijk het hele wetenschappelijke spectrum van onderzoek en onderwijs.

Meer dan 30.000 studenten en ruim 6.000 medewerkers kunnen op 16 locaties eenvoudig en snel parkeren op basis van kentekenherkenning.

Universiteit Utrecht heeft een bestaand systeem waarin medewerkers en studenten geregistreerd staan. Via de subscriber API heeft IP Parking parkeren toegevoegd aan de bestaande UU-pas. Via een persoonlijke pagina heeft men toegang tot de parkeerhistorie en het actuele tegoed. Een gebruiker kan zelf tegoeden opwaarderen en zijn kenteken(s) wijzigen.

Bezoekers en gasten kunnen betalen aan de gebruiksvriendelijk full service-kassa. Deze wordt bediend via een overzichtelijk touchscreen wat ervoor zorgt dat cash en cashless betalingen snel en eenvoudig verlopen. Medewerkers en studenten kunnen de UU-pas ook opwaarderen aan deze kassa.

Een uiterst complete en state-of-the-art CCTV meldkamer

De beheerder kan vanuit één gebruiksvriendelijk touchscreen de complete faciliteit beheren, van het afhandelen van intercomoproepen (met beeld en relevante parkeerdata!) tot het openen van de slagboom.

Reeds gerealiseerde projecten met infrastructuur voor Parkeer Management Systemen zijn:

  • P08 Eindhoven Airport;
  • TUe Eindhoven;
  • Gemeente Alphen aan de Rijn, 5 parkeerlocaties waarvan 1 parkeergarage;
  • CWZ Nijmegen;
  • Koningshof Veldhoven;
  • 16 parkeerterreinen Universiteit Utrecht.

Voor meer informatie kunt u ook eens een kijkje nemen op de website van IP Parking: www.ipparking.nl