Intelligent wonen en werken

Domotica, ofwel het ‘intelligente wonen en werken’, is de verzamelterm voor alle elektrotechnische hoogstandjes die in verbinding met elkaar bijdragen aan aangenaam, veilig en comfortabel wonen. Maar, belangrijker nog dan wat domotica precies ís, is wat het voor jou kan dóen. Met de domoticatoepassingen van ETB Van Keulen gaat er een wereld voor je open.

De mogelijkheden van domotica zijn nagenoeg ongelimiteerd: simpel of complex, voor toepassingen in woningen of kantoorpanden, esthetisch of functioneel verantwoord en voor alle leeftijden en levensstijlen. In domotica-omgevingen wordt de besturing van apparaten op het gebied van zorg, communicatie, klimaat, beveiliging en ontspanning in één systeem geïntegreerd. Dit systeem kun je eenvoudig bedienen vanaf een door jou gewenste plek op het door jou gewenste tijdstip. Dat is wel zo gemakkelijk!

Op deze manier tover je je woning vanuit je luie stoel met één druk op de knop om in een sfeervol verlichte ruimte; met gesloten gordijnen en een behaaglijke temperatuur voor een heerlijk ontspannen tv-avondje. De domotica toepassingen van ETB Van Keulen kunnen zo ook het (zelfstandig) leven en wonen voor ouderen vergemakkelijken en veraangenamen. Denk bijvoorbeeld aan een elektronische deuropener of een bewegingsdetector die alarm slaat wanneer er enige tijd geen beweging meer wordt geconstateerd.

Ook in kantooromgevingen zijn domotica-oplossingen mogelijk voor bijvoorbeeld de ventilatie, verwarming of beveiliging van het pand. Jouw woon- en werkbehoeften vormen het uitgangspunt: de keuze is geheel aan jou!

Domotica eenvoudige bediening op bijvoorbeeld een tablet
KNX logo

Ontdek domotica

Als erkend domotica-installateur (KNX Professional) denkt ETB Van Keulen graag met je mee over de mogelijkheden. Ook ben je van harte welkom voor een demonstratie in het speciaal ingerichte Domotica Info Center in Nuenen. Zo kun je de voordelen en verstrekkende mogelijkheden van domotica zelf zienderogen ervaren. Kom dus langs en laat je overtuigen!